Challenges

As PRO.FILE Competence Center we know the current data management challenges within the Manufacturing Industry. On this page we share our knowledge of the data management solution for the challenges that the Manufacturing Industry is facing concerning data management and digitalization.

A Product Data Backbone is the indispensable tool for your process from ETO to CTO, Smart Customization, Mechatronics and for digitizing your product data.
Our focus is your need.

Where are you now? Where do you want to go? We guide you step by step towards more efficient Product Lifecycle Management. From CAD data management to an end-to-end PLM solution.
With PLM Xpert you are in good hands for implementing the platform solutions of PRO.FILE.

You can also look directly on our
Solution Page

Gelukkig valt er voor de Autodesk gebruiker iets te kiezen als het gaat om het beheer van uw Inventor CAD data.

Zo kunt u kiezen voor Basic of voor Professional, maar wat is de consequentie van de keuze voor één van de twee? Het zijn twee verschillende systemen, waar de één te beperkt is in mogelijkheden en geen roadmap kent heeft de ander geen match met uw bedrijfsprocessen en biedt geen geïntegreerde DMS- en CPQ functionaliteit.

PRO.FILE is de backbone voor uw gegevens en vormt letterlijk de ruggengraat voor uw productgegevens en documenten.

Kijk ons webinar over dit onderwerp terug

Tijdens dit Awareness Webinar geven wij u een beeld van de PDM/PLM wereld en bieden we handvatten om uw eigen datamanagement strategie te bepalen, passend bij wat voor uw organisatie belangrijk is. Zo kijken we naar het belang van een data backbone, een digital thread en digital twin maar ook naar CAD data beheer en configuratiebeheer en de rol van PDM/PLM in combinatie met ERP. Verder belichten we project- en document management en hoe die op elkaar in grijpen. Net als het later kunnen aansluiten met het pad van CTO met CPQ en een geïntegreerde Configurator.

PRO.FILE is het digitale informatiebrein biedt u:

  • keuzevrijheid voor PDM & PLM.
  • Eén digitale bron om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is.
  • Geen verplichting tot SAAS of Subscription.
  • Geïntegreerde DMS- en CPQ functionaliteit
  • uitgebreide interfaces en API’s bieden externe toegang tot de data en functies op diverse devices en met apps.
  • Meer tijd voor creativiteit en ontwerpen, minder tijd besteden aan routines
    Echt digitaliseren in plaats van automatiseren

Snel en aan de basis beginnen en doorgroeien naar financieel aantrekkelijk PLM?
U kunt snel beginnen met een future proof digitaliseringsplatform met de PRO.FILE Quick Start Package.
Met het PRO.FILE Quick Start Package heeft u snel en Affordable toegang tot een Scalable digitaliseringsplatform voor Product and Document Lifecycle Management, zonder een omvangrijk migratieproces.
U legt direct een basis richting PLM voor de samenwerking met collega's van de werkvoorbereiding, de productie en de service. Een data backbone voor de gehele onderneming, een roadmap naar de toekomst.

Powered by: