PRO.FILE Impulse and User Event 2019 - Share. Connect. Inspire

31 January 2019 | 9:00 AM | De Fabrique - Utrecht

Wij nodigen u van harte uit voor het PRO.FILE Impulse and User Event van 31 januari 2019. Het centrale thema tijdens ons Event is: De digitale toekomst van uw productdata Tijdens deze dag laten wij u zien dat PRO.FILE een fundament is voor uw digitaliseringsstrategie. Laat u inspireren tot het zetten van de volgende stap. U heeft de tool hiervoor in huis. Maak contact met onze specialisten en spreek met hen over de inzet van PRO.FILE. Verder is dit Event een unieke kans om met het PROCAD management contact te leggen en uw wensen en behoefte bij hen onder de aandacht te brengen. Ook onze partners zoals Eplan, leveranciers van ERP en Sales configuratoren en adviserende partners als IPL en Schouten consultancy zijn graag uw gesprekspartner.

truck

Uitnodiging voor het PRO.FILE Impulse and User Event - donderdag 31 januari 2019

De digitale toekomst van uw productdata

We werken modern en in netwerken – mobiel en altijd online. Maar betekent dit dat we ook echt digitaal werken? Het begrip digitalisering is veel ruimer dan algemeen wordt opgevat. We werken met teams aan producten en projecten, maar delen we ook dezelfde data. Nu de Nederlandse Maakindustrie de vierde industriële revolutie, het digitale tijdperk, is ingegaan verandert de manier waarop u uw ontwikkeling en onderhoud van uw producten benadert.

Met PRO.FILE next brengen wij de nieuwe generatie van Product- and Document Lifecycle Management. PRO.FILE next creëert met nieuwe technologiëen de digitale samenhang tussen uw productdata.

Na de introductie van PRO.FILE Next  tijdens onze vorige klantendag zal Raimund Schlotmann (CEO van PROCAD) u  nu meenemen in de volgende fase richting PRO.FILE Next. Met deze volledig nieuw ontwikkelde PRO.FILE software generatie bent u in staat om in alle eenvoud moeiteloos in te spelen op nieuwe en complexe eisen aan uw producten, projecten en organisatie in dit nieuwe digitale tijdperk.

Met PRO.FILE now klaar voor de stap naar PRO.FILE next

Share-Connect-Inspire

U staat op onze PRO.FILE Impulse dag centraal. Deze dag hebben wij met zorg gevuld met aansprekende onderwerpen en uiteraard met ruimte voor ontspanning en dialoog. Wij willen u inspireren en ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen. Om die reden zijn er breakout sessies voor zowel voor managers als gebruikers. Het is bovenal een dag om elkaar te ontmoeten en om ervaringen te delen met andere PRO.FILE gebruikers en medewerkers van PROCAD en PLM Xpert.

Juist ook voor het management!

Natuurlijk is het Impulse and User event niet te missen voor uw key-user en applicatiebeheerder.

Maar hoe stippelt u als management uw strategie uit voor het komende jaar, de komende jaren?

U wilt groeien, maar gezien de arbeidsmarkt betekend dit dat u het ook moet zoeken in efficiënter werken met het bestaande team.

De kwaliteit van uw processen wordt steeds belangrijker en dan ook de samenwerking met klanten en leveranciers in de keten.

  • Specifiek voor u als management hebben we break-out sessies in de PROCAD truck over Digitalisatie met aansluitend een ronde tafel discussie
  • Samen met IPL adviseurs hebben we een lunch sessie ingelast over Smart Customization en de overgang van ETO naar CTO
  • Verder is er ook aandacht voor veranderingsprocessen in uw organisatie en de menselijke kant daarvan
  • Natuurlijk krijgt ook een kijkje in de nabij toekomst met PRO.FILE NEXT
  • En wat kunt u met een eenvoudig te configureren App waarmee ook service, productie en andere afdelingen eenvoudige kan gebruik maken van de productdata, documenten en informatie

Wij kijken uit naar uw komst

Wij verwelkomen u graag vanaf 9.00 uur in De Smederij van Evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht om vervolgens om 10.00 uur te starten met een zeer interessant en informatief PRO.FILE programma en besluiten de dag na het diner met ontspanning op de kartbaan. Team PLM Xpert daagt u uit. Het programma zal tot ongeveer 20:00 uur duren. Er is voldoende ( gratis ) parkeergelegenheid.

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten op 31 januari 2019 in De Fabrique - Westkanaaldijk 7 te Utrecht.

Het PLM Xpert Team

Om uzelf en eventueel collega's aan te melden kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Deelname voor klanten met een actieve onderhoud- en supportovereenkomst is kosteloos. PRO.FILE gebruikers zonder onderhoud- en supportovereenkomst betalen 135,- EURO p.p.

 

 

Aanmelden PROFILE Impulse and User Event 2019

  • Aanmelden

  • Dieet?

  • Aanmelden

  • Aanmelden

  • Aanmelden

News and Events list