Videocast over PLM bij Havatec

21/10/2022
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfsnieuws
  • In De Magazines
  • LinkedIn

Videocast & Podcast - PLM bij Havatec BV- Kijk en luister mee!

Havatec BV is succesvol en toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling en de productie van high-tech machines voor de inspectie en het verwerken van bloemen en bloembollen. Johan Immink, Adjunct directeur bij Havatec: ' Het terugzoeken en hergebruiken van iets wat eerder getekend is in PLM een stuk eenvoudiger dan in de 3D CAD directory-structuur. Je kunt niet alleen de hele machinesamenstelling bekijken, maar ook revisies daarop zijn gedocumenteerd en snel op te zoeken.’

Havatec heeft grote slagen gemaakt in procesbeheersing en -efficiency met de inzet van PLM.
In deze Videocast gaan Dyon Breugem-Zwijnenburg en Bas Verbunt, business development PLM Xpert, in gesprek met Johan Immink, Adjunct directeur Havatec en Jan Brouwer, Manager Engineering Havatec.

De onderwerpen tijdens dit interview:

  • Havatec BV in Nieuw-Vennep is inmiddels ervaringsdeskundige in PLM
  • What are the lessons learned
  • Hoe Havatec met PRO.FILE nu beschikt over ontzettend veel inzicht, snelle reproduceerbaarheid heeft, minder risico loopt op fouten en veel tijdwinst boekt
  • Havatec bouwt verder op basis van de kennis en kunde die in huis is borgt dit in PLM
  • PLM heeft veel potentie voor de gehele organisatie.
  • De roadmap ligt klaar bij Havatec om vervolgstappen te maken met PLM richting projecten en het verder aansluiten van electrical- en software-engineering

Meer tijd beschikbaar? Vraag de Videocast van het volledige interview ( 20 minuten ) aan.
Waardevolle PLM informatie en kennisoverdracht voor een ieder die betrokken is bij PLM, oriënterend is naar PLM of behoefte heeft aan ervaringen met PLM uit de praktijk.

Of meld u alvast aan voor het webinar van 18 november 2022:
PRO.FILE Case Study: PLM bij Havatec

Aanvraag videocast & podcast Havatec

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

Dyon Breugem-Zwijnenburg en Bas Verbunt, business development PLM Xpert, in gesprek met Johan Immink, Adjunct directeur Havatec en Jan Brouwer, Manager Engineering Havatec.

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE
Betrek ons ook bij uw PLM project! Maak gebruik van onze Xpertise