Variopool kiest voor PRO.FILE

08/06/2020
  • Gebruikers Nieuws
  • bedrijfs nieuws

Marktleider van beweegbare zwembadbodems en keerwanden kiest voor PRO.FILE

Na een intensieve selectie heeft Variopool, eind mei, besloten om het gehele PRO.FILE portfolio te implementeren als de Product Data Backbone (DMS/PDM/PLM) van het bedrijf voor het beheren en ontsluiten van alle Product Lifecycle-gegevens en gerelateerde documenten.

variopool-m-piano

De doorslaggevende factoren voor deze keuze zijn het complete portfolio van PRO.FILE als Data Backbone voor alle data rondom producten en projecten, de modules PRO.CEED voor proces management en PROOM als Cloud collaboratie platform met sub-contractors en opdrachtgevers. Daarnaast is het langdurige partnerschap van PLM Xpert met de ERP partner Trimergo en de hoogwaardige integratie met Trimergo ook van belangrijke meerwaarde. PRO.FILE zal zo dan ook de missing link vervullen tussen het 3D CAD systeem SolidWorks en ERP systeem Trimergo.

De specialiteit van Variopool zijn beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en is er continue focus op innovatie en belangrijke ontwikkelingen.

PLM Xpert is er trots op Variopool te mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE.

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE