TBMA investeert in engineeringproces en toekomst

24/09/2014
  • Gebruikers Nieuws

TBMA is een innovatieve onderneming en realiseerde zich dat er een groeiende behoefte was aan een integrale oplossing voor engineering in aansluiting op de overige afdelingen en processen binnen de organisatie. De intern gebruikte PDM software kon niet meer aan deze behoefte voldoen. TBMA heeft haar jarenlange ervaring en knowhow omgezet in kwalitatief hoogstaande producten en als leverancier van ATEX gecertificeerde systemen is een projectdocumentatiebeheer systeem cruciaal voor de borging van kwaliteit en veiligheid!

Doorslaggevend

Na een selectieperiode in het voorjaar van 2014 heeft TBMA een bewuste keuze gemaakt voor de invoering van PRO.FILE. Doorslaggevend om voor PRO.FILE te kiezen waren met name de functionaliteiten voor Product Data Management, Product Classificatie in combinatie met SolidWorks, de modularisatie mogelijkheden, de hoogwaardige koppeling naar ERP, de mogelijkheden voor projectbeheer en documentbeheer en het beheer van Outlook email.

Over TBMA Europe

TBMA is een internationaal georiƫnteerde organisatie. Met een team van specialisten in stortgoedtechniek en proces engineering ontwerpt en levert TBMA apparatuur en volledige systemen voor de verwerking van droge vaste stoffen. http://www.tbma.com