Taart bij de PRO.FILE livegang van TRILO

02/07/2021
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

TRILO groeit en PRO.FILE faciliteert daar in. De (door)ontwikkeling van de productlijnen is door R&D en Engineering direct te integreren in het logistieke proces.

Inmiddels is het een goed gebruik bij PLM Xpert om het succes van een live-gang te vieren met een taart.

Donderdag 1 juli was het zover. Terwijl de finale training werd gegeven zijn de taarten aangesneden. Omdat de invoering van PLM een verbeterproces is voor de gehele onderneming, was er voor alle medewerkers van alle afdelingen een stuk taart.

In feite was PRO.FILE al operationeel rond de jaarwisseling. De start was gemaakt met een eerste innovatieve ontwikkeling voor een maai- en zuigwagen met een enorm laadvolume en werkbreedte. Het project was klaar en voor de bouw van een eerste prototype is de engineeringdata in PRO.FILE vrijgegeven. Middels de integratie met ERP (ISAH) zijn koop- en maakdelen beschikbaar gemaakt voor inkooporders en productieopdrachten.

Deze week was het moment om verder op te schalen en ook de andere productlijnen en nieuwe innovaties van de afdeling R&D in PRO.FILE te beheren. “We verwachten dat we binnen afzienbare termijn afscheid kunnen nemen van onze oude werkwijze en verouderde tooling”, aldus Marcel Groen, project manager en verantwoordelijk voor de bedrijfsapplicaties binnen TRILO.
“Met behulp van PLM kunnen we de (door)ontwikkeling van de productlijnen door onze R&D en Engineering direct integreren in het logistieke proces. Met sluitend revisiebeheer en met releaseprocessen kunnen we strakker sturen op wijzigingen. Het stelt onze engineers in staat om het portfolio, dankzij de PRO.FILE product classificatie, beter te standaardiseren en bereikbaar te maken, juist bij de instroom van nieuwe mensen. TRILO groeit en PRO.FILE gaat ons daarin faciliteren.”

PLM Xpert consultant Edwin Branbergen en het team van TRILO poseren met de ‘PLM Xpert livegang-taart’
Het team van PLM Xpert wenst TRILO mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

TRILO is hét topmerk van moederbedrijf Vanmac B.V.
TRILO-machines worden ontworpen en gebouwd in de fabriek in Amersfoort – Nederland – en deels in Azië. Ze worden verkocht in meer dan 46 landen. TRILO-machines zijn met de grootste zorg gebouwd en van hoge kwaliteit en kunnen werken onder de meest zware omstandigheden. Het aanbod bestaat uit Trilo zuigwagens, maaizuigwagens, bladblazers, verticuteereenheden en zuigcontainers. Deze machines worden onder meer ingezet voor het onderhouden van gras op golfbanen, sportvelden, luchthavens en graszodenkwekerijen.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE