PRO.FILE User Event 2016 - Simplexity meets PLM

06/09/2016
  • Bedrijfs Nieuws

Volgens goed gebruik wordt op deze Derde Dinsdag in september vooruitgekeken. Dit doen we deze dag dan ook, echter zonder alle rituelen en al te veel ceremonie. Ook kunnen we u nu al vertellen dat we louter goed nieuws in de begroting hebben opgenomen. Simplexity meets PLM is het thema van dit PRO.FILE User Event 2016. Simplexity als aanpak om de groeiende complexiteit van ontelbare features en technologieën te kunnen beheersen. Deze ontwikkelingen ziet u terug in dagelijkse gebruiksvoorwerpen als auto’s en consumenten elektronica, waar de mogelijkheden en functies toenemen en tegelijk de bediening eenvoudiger wordt.

plmxpert-banner01b-userevent2016

PRO.FILE User Event 2016 | dinsdag 20 september 2016

Simple Solution, Powerful Result

Raimund Schlotmann (CEO van PROCAD) zal tijdens deze dag voor het eerst in de Benelux, PRO.FILE next aan u presenteren. Met deze volledig nieuw ontwikkelde PRO.FILE software generatie bent u in staat om in alle eenvoud moeiteloos in te spelen op nieuwe en complexe eisen aan uw producten, projecten en organisatie. U bent daarmee voorbereid op toekomstige business en ICT uitdagingen. Verder krijgt u deze dag een fenomenaal uitzicht op de release van PRO.FILE 8.7 met functies voor een hogere productiviteit, de mogelijkheden van PROOM 3.0 en beheer van projecten en processen door inzet van PRO.CEED.

Uw Data Management naar ongekende hoogte!

Deze dag hebben wij met zorg samengesteld met aansprekende onderwerpen en ruimte voor ontspanning en dialoog. Dit alles op grote hoogte: De Euromast te Rotterdam.

De dag biedt u een fenomenaal uitzicht op:

  • PRO.FILE Next – een kijk in de toekomst van PRO.FILE
  • PRO.FILE 8.7 – de eerstvolgende nieuwe release met functies voor een hogere productiviteit
  • Nieuwe impulsen voor uw dagelijkse werk met PRO.FILE.
  • Bedrijfsbreed documenten beheren met DMStec en delen met PROOM 3.0
  • Beheer van projecten en processen door inzet van PRO.CEED
  • Breakout sessies voor zowel voor managers als gebruikers
  • Er is volop ruimte het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere PRO.FILE gebruikers. Dit is voorgaande jaren als zeer waardevol ervaren.

Het PRO.FILE User Event is voor ons, als PRO.FILE gebuiker, belangrijk. Het Event biedt, naast informatie over nieuwe ontwikkelingen binnen PRO.FILE, ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere PRO.FILE gebruikers en kennis en ervaring met elkaar te delen, zeker met betrekking tot de inrichting.

-DEMACO, Marco Roos, Manager Engineering & Procurement

Het PRO.FILE User Event is voor ons een goed platform om informatie in te winnen over PRO.FILE en waar ideeën en toepassingen over de PRO.FILE-gebruikers functionaliteit uitgewisseld kunnen worden in een ongedwongen sfeer.

-Bredenoord B.V., Breunis van Wolfswinkel, Lead Engineer Research & Development

Het PRO.FILE User Event beantwoordde aan mijn verwachting. De onderwerpen zijn goed toegelicht en het is goed om te zien en te horen hoe het buiten mijn organisatie wordt toegepast.

-Mokveld Valves B.V., Wander Koldewijn, Application Developer

Het contact met andere PRO.FILE gebruikers tijdens het PLM User Event is waardevol. Kennis delen scheelt tijd en geeft inzicht.

-Exerion PTU BV. Mark Klaucke, ICT Project Manager

plmxpert-logo-profileuserevent2016

Prinsjesdag 2016 : Plannen maken voor rendement volle jaren

Tijdens het PRO.FILE User Event staat u, als klant, centraal. Het is vooral ook een relatiedag. Samen met u willen we kijken naar mogelijkheden om de inzet van PRO.FILE maximaal te benutten. Wij willen u inspireren en ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen. Om die reden zijn er breakout sessies voor zowel voor managers als gebruikers. Het is bovenal een dag om elkaar te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen met andere PRO.FILE gebruikers en medewerkers van PROCAD en PLM Xpert.

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten op de Euromast!

Wij verwelkomen u graag vanaf 9.30 uur op de Euromast te Rotterdam om vervolgens om 10.30 te starten met een zeer interessant en informatief PRO.FILE programma en besluiten de dag met een diner met uitzicht op de sky-line van Rotterdam. Het programma zal tot ongeveer 20:00 uur duren.

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten op de Euromast te Rotterdam!

Het PLM Xpert Team

Alleen klanten en genodigden kunnen deelnemen aan dit event.