PRO.FILE PLM bij Inreda

18/09/2020
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • product nieuws
  • bedrijfs nieuws

Inreda Diabetic investeert in het automatiseren en digitaliseren van data en processen met de invoering van PRO.FILE en PROCEED

Inreda Diabetic ontwikkelde een kunstmatige alvleesklier die ertoe kan bijdragen dat het leven van mensen met diabetes drastisch verbetert. Het apparaat is autonoom en regelt de bloedsuikerspiegel zonder dat de gebruiker het aantal koolhydraten moet invoeren, berekenen hoeveel insuline moet worden toegediend, insuline moet spuiten, etc. Non-stop, dag en nacht, het apparaat meet de bloedglucosewaarden en of ze hoger of lager worden. Als het nodig is, dan dient het apparaat insuline toe om de glucosewaarden te verlagen, of glucagon om ze te verhogen. Om klaar te zijn voor full scale productie investeerde Inreda in ERP en PLM. Onder begeleiding van IPL heeft een selectieproces plaatsgevonden waar PLM Xpert met PRO.FILE en PROCEED als partner voor PLM werd gekozen. PLM Xpert vulde de use cases het beste in en is trots dat ze Inreda mogen begeleiden met het uitrollen van de volgende PLM functionaliteiten; CAD Data Management, Document Management, Revisie- en Release Management, Baseline Management, Change Management, Requirement Management en Risk Management.

PLM Xpert is er trots op om, als PRO.FILE Competence Center, Inreda te mogen ondersteunen bij de zeer belangrijke missie om voor mensen met diabetes het meest intuïtive en toegankelijke apparaat te maken!

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE