PRO.FILE livegang bij MTT- Micro Turbine Technology BV

14/10/2021
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

Micro Turbine Technology BV legt een productdata backbone aan met inzet van PRO.FILE

Dinsdag 12 oktober was het zover. De, inmiddels welbekende, PLM Xpert livegangtaart werd dit keer aangesneden bij MTT - Micro Turbine Technology te Eindhoven.
Direct vanaf het begin van het project richtte de scope van de invoering zich op sluitend beheer van de Product Data en MTT heeft, met de invoering van PRO.FILE PLM, een basis voor een Productdata Backbone kunnen creëren.
Het MTT projectteam was dedicated om de invoering binnen gesteld budget en gestelde verwachting van functionaliteit te realiseren en is daar, samen met PLM Xpert, in geslaagd door dicht bij de Best-Practice te blijven.

Inmiddels is het een goed gebruik bij PLM Xpert om het succes van een live-gang te vieren met een taart.

Manager Professional Services PLM Xpert, Arjan verHeul, en het team van MTT poseren met de livegang-taart.
Het team van PLM Xpert wenst MTT mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

MTT Micro Turbine Technology BV
(MTT) is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. MTT ontwikkelt micro gasturbines voor diverse toepassingen. Het bedrijf richt zich momenteel op de ontwikkeling en commercialisering van de EnerTwin: een micro Warmte Kracht Koppeling (μWKK).

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE