PRO.FILE Impulse & User Event 2019

27/01/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfs Nieuws
  • Product Nieuws

Het PRO.FILE Impulse & User Event vindt plaats op 31 januari 2019 in De Smederij van Evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht

We werken modern en in netwerken – mobiel en altijd online. Maar betekent dit dat we ook echt digitaal werken? Het begrip digitalisering is veel ruimer dan algemeen wordt opgevat. We werken met teams aan producten en projecten, maar delen we ook dezelfde data. Nu de Nederlandse Maakindustrie de vierde industriële revolutie, het digitale tijdperk, is ingegaan verandert de manier waarop u uw ontwikkeling en onderhoud van uw producten benadert.

Met PRO.FILE next brengen wij de nieuwe generatie van Product- and Document Lifecycle Management. PRO.FILE next creëert met nieuwe technologiëen de digitale samenhang tussen uw productdata.

Na de introductie van PRO.FILE Next tijdens onze vorige klantendag nemen wij u nu mee u in de volgende fase richting PRO.FILE Next. Met deze volledig nieuw ontwikkelde PRO.FILE software generatie bent u in staat om in alle eenvoud moeiteloos in te spelen op nieuwe en complexe eisen aan uw producten, projecten en organisatie in dit nieuwe digitale tijdperk.

Met PRO.FILE now klaar voor de stap naar PRO.FILE next. Bepaal nu de digitale toekomst van uw productdata!

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact