PRO.FILE live bij ProSys Containment & Sampling Technology

12/12/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn

ProSys Containment & Sampling Technology zet PRO.FILE in voor PDM, Projectmanagement & Document Control

ProSys Containment & Sampling Technology in Ierland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor het verpakken van geneesmiddelen voor de farmaceutische industrie.
PRO.FILE bij ProSys is ingericht om optimaal Product Data- en Project management en Document Control te ondersteunen. De complexe technische producten vereisen hoogwaardige kwaliteitsborging en documentbeheer.
ProSys heeft voor die borging gekozen voor PRO.FILE voor het efficiënt beheren van technische data en documenten .

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Dankzij de internationale vertegenwoordiging van PRO.FILE by PROCAD, met PRO.FILE Competence Centers in de Verenigde Staten, Zwitserland, Italië, BeNeLux en Oostenrijk, heeft ProSys gekozen voor PLM Xpert als implementatie partner voor haar PLM project. ProSys was op zoek naar een PLM systeem en een nieuw ERP systeem. Het belangrijkste doel was het integreren van de CAD omgeving Solid Edge met een nog te kiezen ERP systeem. Doorslaggevend voor ProSys om keuze voor PRO.FILE te maken waren de diepgaande Solid Edge integratie en de standaard integratie methoden voor de belangrijkste ERP systemen. Naast het beheer van de CAD data uit Solid Edge is ook het beheer van de reguliere documenten ook erg belangrijk (MS Office integratie). Naast PRO.FILE is er ook gekozen voor PRO.CEED vanwege het sterke project georiënteerde karakter van Prosys. De eerste focus van de implementatie was dus CAD Data Management, Document Management en Project Management. Daar komen Taken en Processen bij evenals de Integratie met ERP.

PLM Xpert is er trots op dat wij ProSys Containment & Sampling Technology in Ierland hebben mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE !

ProSys Containment & Sampling Technology in Ierland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor het verpakken van geneesmiddelen voor de farmaceutische industrie.
PRO.FILE bij ProSys is ingericht om optimaal Product Data- en Project management en Document Control te ondersteunen.

Advies nodig? Neem contact op