PRO.FILE live bij HADETEC

09/07/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfs Nieuws
  • Product Nieuws
  • In de Magazines
  • LinkedIn

PRO.FILE bij HADETEC BV - onderdeel van Rootselaargroup - voor Document Management en Document Control.

livegang-taart-hadetec

Hadetec B.V. zet PRO.FILE in voor professionalisering op het gebied van workflow en revisiebeheer

Over de invoering van PRO.FILE en het doel voor ogen

Hadetec B.V. te Nijkerk is gespecialiseerd in gasproductie-, gasreinigings- en gasbehandelingsapparatuur. Voor het ontwerpen en de engineering heeft Hadetec B.V eigen hooggekwalificeerde ingenieurs met expertise in Process Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering , Software Engineering en Project management. De complexe technische producten vereisen hoogwaardige kwaliteitsborging en documentbeheer.
Hadetec heeft voor die borging gekozen voor PRO.FILE door het efficiënt beheren van technische documenten (PRO.FILE DMStec), projecten (Document control), document stromen van leverancier naar klant (Document control) en revisie beheer op documentatie.

Lees meer over PRO.FILE bij HADETEC

PLM Xpert is er trots op dat wij HADETEC hebben mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE en vieren dit uiteraard met taart!

Hadetec als onderdeel van de Rootselaargroup te Nijkerk heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van gasproductie-, gasreinigings- en gasbehandelingsapparatuur. Hadetec produceert op maat gemaakte skid mounted installaties in overeenstemming met alle toepasselijke specificaties, codes en normen.
PRO.FILE is ingericht om optimaal Document Management en Document Control te ondersteunen.

Advies nodig? Neem contact op