PLM Xpert breidt productenpalet uit met de Perspectix Sales-/Productconfigurator

03/09/2020
  • product nieuws
  • knowledge
  • bedrijfs nieuws

Perspectix: "Technically convincing, commercially inspiring."

Door onze kennis van en ervaring in datamanagementoplossingen durven wij te stellen dat wij gefundeerd inzicht hebben gekregen in de behoefte van de maakindustrie aan het digitaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen. Innovatieve bedrijven zetten niet alleen in op Industry 4.0 met digitalisatie van Ontwikkeling en Productie maar ook van de Salesprocessen.
Met gepaste trots introduceren wij daarom Perspectix CPQ, de Sales-/Productconfigurator die naadloos aansluit bij het Product Data Backbone palet van PRO.FILE. De hele procesketen van klantvraag tot eindproduct wordt daarmee gedigitaliseerd en geautomatiseerd en naadloos geïntegreerd in uw bestaande bedrijfsprocessen door de aanwezige Perspectix integraties met uw CAD/PDM/PLM- en ERP-systemen. Buiten dat Perspectix de meest elegante 3D product configurator is van het moment, zorgt Perspectix ook voor intuïtieve 3D-planning, automatische documentgeneratie, kosten- en prijsberekening en projectbeheer.

Lees verder

Wil u meer weten over de Perspectix Sales-/Productconfigurator?
Vul het onderstaande aanvraagformulier in voor meer informatie:

Aanvraagformulier informatie Perspectix Sales-/Productconfigurator

Contact informatie

Welke content wilt u raadplegen?

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van Perspectix bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort Perspectix tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact