PLM Xpert breidt productenpalet uit met de Perspectix Sales-/Productconfigurator

03/09/2020
  • Product Nieuws
  • Bedrijfsnieuws
  • Knowledge

Perspectix: "Technically convincing, commercially inspiring."

Door onze kennis van en ervaring in datamanagementoplossingen durven wij te stellen dat wij gefundeerd inzicht hebben gekregen in de behoefte van de maakindustrie aan het digitaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen. Innovatieve bedrijven zetten niet alleen in op Industry 4.0 met digitalisatie van Ontwikkeling en Productie maar ook van de Salesprocessen.
Met gepaste trots introduceren wij daarom Perspectix CPQ, de Sales-/Productconfigurator die naadloos aansluit bij het Product Data Backbone digitalisatieplatform van PRO.FILE. De hele procesketen van klantvraag tot eindproduct wordt daarmee gedigitaliseerd en geautomatiseerd en naadloos geïntegreerd in uw bestaande bedrijfsprocessen door de aanwezige Perspectix integraties met uw CAD/PDM/PLM- en ERP-systemen. Buiten dat Perspectix de meest elegante 3D product configurator is van het moment, zorgt Perspectix ook voor intuïtieve 3D-planning, automatische documentgeneratie, kosten- en prijsberekening en projectbeheer.

Lees verder

Wil u meer weten over de Perspectix Sales-/Productconfigurator?
Vul het onderstaande aanvraagformulier in voor meer informatie:

Contactformulier

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.