Geslaagd bedrijfsbezoek ESTEPE

10/03/2014
  • Gebruikers Nieuws

Wat begon met de behoefte van een klant en een potentiƫle klant om bij een bestaande PRO.FILE gebruiker ervaring op te doen, groeide uit tot een bezoek van 19 personen van 7 verschillende bedrijven aan ESTEPE.

De rondleiding door het bedrijf gaf een duidelijk beeld van de veelzijdige opdrachten die door ESTEPE klantspecifiek wordt uitgevoerd. Van verlengde cabines voor de Schotse brandweer tot verlaging van het chassis en as-bijplaatsing voor klanten in het truck vervoer en speciaal transport. Het was allemaal te zien in Heesch.

Vervolgens heeft de heer Hurkmans van ESTEPE uiteengezet hoe de keuze voor PRO.FILE is gemaakt, waar PRO.FILE binnen het bedrijf wordt ingezet en welk rendement dit ESTEPE levert. Vervolgens is door engineering van ESTEPE inzicht gegeven in de voordelen van PRO.FILE voor engineering opdrachten als ook de informatievoorziening bedrijfsbreed.

Hoewel ESTEPE als gevolg van een overvolle orderportefeuille eigenlijk maar beperkt tijd heeft voor een dergelijk bezoek, heeft men toch de tijd vrij gemaakt om dit bezoek mogelijk te maken. Hiervoor willen wij ESTEPE dan ook hartelijk bedanken.