Impulse Awards 2019 voor Paradigm, Demaco en Rohaco

04/02/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfs Nieuws

Share.Connect.Inspire | Impulse awards 2019

Onze PRO.FILE klanten gaan uitdagingen niet uit de weg en bereiken hun doelen. Zij bereiken zo met hun organisatie een hoog efficiëntie- en kwaliteitsniveau met bedrijfsbrede digitalisatie, Configure To Order of Lifecycle management. Een drietal klanten hebben tijdens het PRO.FILE impulse & user event 2019 in een pitch op een aansprekende manier duidelijk gemaakt hoe hun organisatie belangrijke meerwaarde heeft weten te realiseren.

Rohaco is door standaardisatie en parametrisering in staat om op een Configure To Order wijze een reductie van de engineering uren te realiseren. Door dit met PRO.FILE en 3D CAD te automatiseren wordt voorkomen dat engineers iedere keer “opnieuw het wiel uitvinden”.


Bij de geleverde producten van Paradigm aan klanten is documentatie één van de vereisten. Deze documentatie is verschillend per serienummer, hierbij valt te denken aan testrapporten, certificaten, maar ook een gebruiksaanwijzing. Om dit handmatig te verzamelen en beschikbaar te stellen is een tijdrovende klus. Met de integratie van de serienummers gegenereerd door ERP in PRO.FILE is de benodigde tijd om (klant) documenten te verzamelen aanzienlijk verkort.


Bij Demaco zijn de datastromen in kaart gebracht en is na invoering van PRO.FILE als Product Data Management systeem voor de engineeringafdeling, de implementatie ook naar de overige afdeling doorgevoerd. Werkvoorbereiding, magazijn, productie, montage en verkoop zijn ook aangesloten. De Data Backbone van PRO.FILE is nu voor alle medewerker the single source of truth. Inmiddels worden enkele kritische processen met behulp van PRO.CEED beheerst.

PRO.FILE gebruikers inspireren andere gebruikers en geven precies de impulse om met PRO.FILE het verbeter potentieel verder te vergroten.

impulse-awards-3

De PRO.FILE impulse awards 2019 zijn uitgereikt aan Rohaco, Demaco en Paradigm