Impulse Awards 2022 SHARE.CONNECT.INSPIRE

19/10/2022
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfsnieuws
  • LinkedIn

Tijdens de PLM Xpert Relatiedag 2022 zijn de PLM Impulse Awards uitgereikt. Deze awards bieden we aan, aan klanten die bijzondere doelen hebben bereikt door PRO.FILE op een innovatieve manier in te zetten. Zij bereiken zo met hun organisatie een hoog efficiƫntie- en kwaliteitsniveau met bedrijfsbrede digitalisatie, paperless werken, configure-to-order of lifecycle management. PRO.FILE gebruikers inspireren andere gebruikers en geven precies de impulse om met PRO.FILE het verbeter potentieel verder te vergroten

Dit jaar zijn de Impulse Awards uitgereikt aan Bredenoord, Hydrauvision, Selo en Ridder Drive Systems. Deze genomineerden hebben in een pitch op een aansprekende manier duidelijk gemaakt hoe hun organisatie belangrijke meerwaarde heeft weten te realiseren.

Breunis van Wolfswinkel nam de award in ontvangst namens Bredenoord voor de integratie van EPLAN met PRO.FILE en de slag naar Mechatronics.

Adri Overbeeke namens Hydrauvision. Zij hebben de digitale transformatie van de werkplaats gerealiseerd door de innovatieve aansluiting op PRO.FILE en daarmee de stap naar paperless werken gemaakt.

Hessel Diepeveen namens Selo voor het integreren van SMAP3D P&ID en Piping met PRO.FILE.

Een extra award werd uitgereikt aan Wim Wemekamp vanRidder Drive Systems om hun livegang met het allernieuwste PRO.FILE platform te vieren.

Alle award genomineerden, namens Team PLM Xpert, van harte gefeliciteerd en hartelijk dank voor het delen van deze innovatieve PRO.FILE Impulses !

Kijk hier naar de uitreiking van de awards:

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact