Hydrauvision live met PRO.FILE PLM

19/03/2021
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Product Nieuws
  • Bedrijfsnieuws

Deze PRO.FILE PLM livegang is uiteraard ook gevierd met de welbekende PLM Xpert livegang-taart.

hydrauvision-live-plm-taart

Tevreden PRO.FILE users & vervolgtoepassingen te over.....
Manager Engineering Adri Overbeeke vertelt; "de PRO.FILE users zijn tevreden en lekker op weg met PLM en willen doorpakken. We zijn inmiddels gestart met een aantal echte projecten en dat gaat al bijzonder goed”.
Hoewel we vol met orders zaten, hebben we het Corona jaar 2020 gebruikt om onze componenten, modules en producten in PRO.FILE in te brengen en te classificeren. PRO.FILE helpt ons om onze orders nu zoveel mogelijk op basis van Configure To Order in te vullen, ondanks dat in onze projecten veel klantspecifieke engineering (#ETO) voor komt vanwege de toepassing van onze producten in specifieke en bijzondere situaties binnen o.a. de Offshore.

"Waar de PDM basis voor mechanical engineering nu staat en nu nog dagelijks wordt aangevuld en verfijnd, willen we doorpakken met het verbeteren van andere processen. Eén van verbeteringen, met veel potentie voor de organisatie, is taakgestuurd werken met milestones in processen en projecten", vervolgt Adri.
"Verder is er een sterke behoefte aan Document Control ter ondersteuning van de documentuitwisseling met subcontractors en klanten en willen we onze hydraulic-, electrical- en software-engineering applicatie ook aansluiten.”

“Al deze verbeterslagen gaan ons helpen om de groei van onze onderneming te faciliteren. We willen efficiënter werken met ons team want nieuw personeel is moeilijk te krijgen. Overigens komen we graag in contact met mensen die bij Hydrauvision hun talenten willen inzetten en met ons mee willen groeien.”

Hydrauvision met het hoofdkantoor in Schoondijke, is een toonaangevende specialist op het gebied van complete hydraulische aandrijvingen en de bijbehorende besturingen en actief in alle sectoren waar aandrijftechniek een centrale rol speelt. Met de combinatie van hoogwaardige engineering, inventiviteit en vasthoudendheid ontwerpt, bouwt en realiseert Hydrauvision turn-key systemen voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Het team van PLM Xpert | Data into Knowledge wenst Hydrauvision mooi rendement van deze investering en succes met de verdere uitrol en realiseren van de bedrijfsdoelen.

PLM Xpert consultant Alex Huijser en het team van Hydrauvision poseren, Corona-proof, met de ‘PLM Xpert livegang-taart’

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE