Fluidor Equipment B.V is live met PRO.FILE

06/02/2023
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

Fluidor Equipment B.V. is live met PRO.FILE datamanagement

Weer een succesvolle live-gang die gevierd is met de PLM Xpert livegangtaart.

Bij Fluidor Equipment B.V. te Raamsdonksveer is de taart aangesneden door het PLM projectteam van Fluidor, met Rob Wouters, Co-owner, Manager R&D and Engineering, online aanwezig.
Deze wereldleider in Fluid, Drum & Containerhandling in Raamsdonksveer heeft in 2021 besloten om zijn datamanagement systeem te vervangen voor PRO.FILE PLM. En met succes ! Door het gehele team is er een prestatie van formaat geleverd. Met de PRO.FILE Product Data Backbone behoren de issues die men had met het vorige systeem tot verleden tijd.
Weer een mooi PLM project opgeleverd. Wij danken het PLM projectteam van Fluidor Equipment B.V. voor de samenwerking aan dit mooie project.

Manager Professional Services​, Arjan Verheul en Business Development Manager, Bas Verbunt snijden samen met het team van Fluidor Equipment B.V. de welbekende ‘PLM Xpert livegang-taart’ aan.
Het team van PLM Xpert wenst Fluidor mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Fluidor Equipment B.V. heeft als missie verspilling tegen te gaan in het productieproces van levensmiddelen. Dit doet zij door zelf ontwikkelde – innovatieve machines te implementeren in het productieproces van haar klanten. Dankzij haar specialisme in het ontwikkelen van machines voor het verwerken van grondstoffen voor vruchtensappen en tomaten purees, is Fluidor wereldleider in deze tak van de Food & Beverage sector. Dankzij deze machines kan het productieproces zo efficiënt mogelijk plaatsvinden met zo min mogelijk afvalstromen.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE