2019 : Een mooi jaar in het vooruitzicht

04/01/2019
  • Bedrijfs Nieuws

Wij wensen al onze relaties namens het Xperts team een sprankelend en gezond 2019 toe!

We hebben een mooi jaar in het vooruitzicht, met de introductie van PRO.FILE NEXT, de nieuwe generatie PLM van PRO.FILE. De Product Data Backbone voor invulling van DMStec, PDM en (c)PLM. De basis ook voor IoT en Industry 4.0. Daarnaast starten we 2019 met een aantal interessante activiteiten, zoals de populaire PLM ToGo bedrijfsbezoeken, voor organisaties die zich oriƫnteren op PDM/PLM. We zullen ook iedere maand weer PRO.FILE Webinars organiseren over diverse relevante onderwerpen, waarvan de eerste alweer staan gepland. Voor bestaande relaties is er het tweejaarlijkse PRO.FILE Impulse & User event op 31 januari in de Fabrique te Utrecht met de lancering van PRO.FILE NEXT in de Benelux. Ook zal onze nieuwe website binnenkort gelanceerd worden, met o.a. een gloednieuw klantenportaal.

We zijn 2019 gestart met volle orderboeken dankzij alle bedrijven die voor de invoering van PRO.FILE en de relatie met PLM Xpert hebben gekozen. Zo mochten wij in 2018 als nieuwe klanten verwelkomen; Christiaens Group, Boschman Technologies, Optimum Sorting, ITM group, Damen Shipyards Hardinxveld, Condoor group, FIB Industries, Geurts international (onderdeel N.M. Heilig group), Havatec BV, Heinen en Hopman, Optimus sorters, Rohaco industrial handling en Eltomation.

We zijn er trots op deze bedrijven tot onze klantenkring te mogen rekenen waarbij wij uitkijken naar een langdurige en rendementvolle relatie.

Sterke ontwikkeling naar Lifecycle Management

Ook bestaande klanten hebben investeringen gedaan in uitbreiding en de toepassing van PRO.FILE. Een groot aantal bedrijven is actief bezig met een volgende stap van Document Control (DMS) en Product Data Management (PDM) naar Lifecycle Management en Digitalisatie. Zij zijn aan de slag met de bedrijfsbrede processen en zetten daarbij PRO.FILE in om dit te formaliseren en automatiseren.

Sterke groei ook internationaal

PLM Xpert richt zich, als PRO.FILE Competence Center, op de Benelux en heeft 23% groei van PRO.FILE gebruikers gerealiseerd. We zien dat steeds meer bedrijven de meerwaarde van PRO.FILE inzien, ook buiten de Benelux is er namelijk sprake van een sterk groeiende PRO.FILE klantenkring.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact