DERO GROEP maakt keuze voor PRO.FILE

25/06/2020
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Bedrijfsnieuws

DERO GROEP kiest het PRO.FILE digitalisatieplatform voor volledige controle over gegevensbeheer van alle bedrijfslocaties.

DERO GROEP heeft er begin 2020 voor gekozen om het gehele PRO.FILE portfolio te implementeren als de Product Data Backbone (DMS/PDM/PLM). Naast PRO.FILE zullen ook PROCEED (Project- en proces management) en PROOM (Cloud Collaboration) worden geïmplementeerd. Het PRO.FILE portfolio biedt de gehele groep vergaande ondersteuning van een combinatie van Configure To Order-(CTO) en Engineering To Order (ETO) processen, de integrale oplossing met Ridder iQ (ERP) en de samenwerking tussen verschillende vestigingen die gebruik maken van verschillende CAD/CAE systemen, waaronder SolidWorks, PTC Creo Elements Direct en Eplan.

De DERO GROEP is een cluster van bedrijven met als core business het automatiseren en robotiseren van industriële productie- en handlingprocessen. Met de merken
DERO, ELTEN, BOSGRAAF, PACKTECHen DGDOESCHOT bedienen de bedrijven van de DERO GROEP verschillende (internationale) markten en bieden ze hun klanten innovatieve oplossingen op het gebied van o.a. kaasbehandeling en -verwerking, convenience food en verpakken.

PLM Xpert is er trots op om, als PRO.FILE Competence Center, de PRO.FILE programmatuur te mogen leveren en partner van de DERO GROEP te zijn in de begeleiding van het project gedurende de implementatie van PRO.FILE, PRO.CEED en PROOM!

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE