De PRO.FILE livegang bij Variopool

13/08/2021
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

De doorslaggevende factoren voor deze keuze zijn het complete portfolio van PRO.FILE als Data Backbone voor alle data rondom producten en projecten, de modules PRO.CEED voor proces management en PROOM als Cloud collaboratie platform met sub-contractors en opdrachtgevers. Daarnaast is het langdurige partnerschap van PLM Xpert met de ERP partner Trimergo en de hoogwaardige integratie met Trimergo ook van belangrijke meerwaarde. PRO.FILE zal zo dan ook de missing link vervullen tussen het 3D CAD systeem SolidWorks en ERP systeem Trimergo.

Inmiddels is het een goed gebruik bij PLM Xpert om het succes van een live-gang te vieren met een taart.

Een mooie samenwerking met Edwin Branbergen en Lars van der Velden
Variopool B.V live met PRO.FILE en PLM Xpert | Data into Knowledge
Het team van PLM Xpert wenst Variopool mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Beweegbare zwembadbodems en keerwanden, dat is de specialiteit van Variopool, één van de grootste spelers en expert op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden in zwembaden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door de bedrijfsvoering van Variopool heen en zijn er wereldwijd al vele projecten geïnstalleerd.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE