De PRO.FILE livegang bij Heinen & Hopman

07/02/2023
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

Heinen & Hopman is live met PRO.FILE datamanagement voor engineering en pakt door met de uitrol naar diverse business units.

Volgens goed gebruik bij PLM Xpert is ook bij Heinen & Hopman het succes van live-gang gevierd met een taart.

Dinsdag 7 februari was het zover. De PLM livegang is gevierd in Bunschoten, de locatie van Headquarters Heinen & Hopman. Tijdens deze middag is geëvalueerd en vooruit gekeken. Wat overheerst is positiviteit en vertrouwen in de uitrol over de diverse business units.
We zijn trots op dit mooie PLM project en zijn dankbaar dat wij met het PLM projectteam van Heinen & Hopman aan dit project hebben kunnen samenwerken.
Meer over dit project lezen?
Heinen & Hopman

PLM Business Consultant, Edwin Branbergen en Business Development Manager, Bas Verbunt snijden samen met het team van Heinen & Hopman de ‘PLM Xpert livegang-taart’ aan.
Het team van PLM Xpert wenst Heinen & Hopman mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Heinen & Hopman is door de jaren heen uitgegroeid tot internationale marktleider op het gebied van Heating, Ventilation, Airconditioning + Refrigeration systemen (HVAC+R systemen). De organisatie is opgericht in 1965 en heeft ondertussen vestigingen in zestien verschillende landen. Dankzij de specialistische kennis, van ontwerp tot onderhoud van klimaatsystemen, wordt Heinen & Hopman met hoofdkantoor in Buschoten gevraagd voor de meest uitdagende en uiteenlopende projecten in de maritieme en offshore sector.

Foto links: Reinier van Schaik, ICT Manager bij Heinen & Hopman. Foto rechts: Luuk Hopman, Business Application Engineer. Beiden vertellen, tijdens de livegangsessie, over de milesstones van het project, de doelen die zijn bereikt en welke stappen in de toekomst genomen gaan worden.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE