DE MAKERS VAN MORGEN de snelste route naar configure to order

13/04/2021
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfsnieuws
  • In De Magazines
  • LinkedIn

Het event Makers van Morgen heeft op 13 april 2021 plaatsgevonden. Heeft u dit event gemist? Vraag de replay aan en ontdek de snelste route naar configure to order

In de maakindustrie is het cruciaal dat u snel kunt inspelen op de veranderende vraag vanuit de markt en de business. Daarvoor moet u slagvaardig kunnen configureren, calculeren en offreren.

Tijdens het online event, DE MAKERS VAN MORGEN, ervaart u hoe u uw engineering en productie snel en kostenefficiënt afstemt op veranderende klantwensen. Klantspecifiek, maar wel met de mogelijkheid om orders op standaard modules te baseren. Waarbij u CTO combineert met ETO, ondersteund door optimaal lifecycle management.
De sleutel tot deze optimalisatie?
Informatie-uitwisseling tussen afdelingen en productielijnen op basis van one single version of the truth en 3D visueel in beeld.

DATA INTO KNOWLEDGE
Hoe vertaalt u gegevens naar praktische inzichten? Tijdens het webinar ziet u wat een integrale integrale data backbone kan betekenen voor de informatie-uitwisseling, van sales tot service. Zodat uw complete organisatie beschikt over One single version of the truth: één bron, één waarheid.

GESTANDAARDISEERD MAATWERK
Hoe vindt u het evenwicht tussen maatwerk en standaardisering (ETO/CTO)? Hoe modulariseert u uw producten – en levert u maatwerk op basis van gestandaardiseerde modules? Ook daar gaan we tijdens het online event dieper op in.

CONFIGURE,PRICE EN QUOTE
Overtuig uw potentiële klanten met een virtuele 3D weergave van uw klantspecifieke oplossingen. U kunt alles virtualiseren, van losse componenten en modules, tot complete machines en installaties. Het resultaat? Een sneller salesproces, foutloze offertes en tegelijkertijd inzicht in kostprijs en meer winstmarge.

3D VISUALISATIE
Hoe kunt u op afstand een machine of installatie configureren, assembleren, in bedrijf stellen en onderhouden op basis van een 3D model? Tijdens dit event ontdekt u wat 3D visualisering, Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality kan betekenen voor uw bedrijfsprocessen.

Vraag de Replay aan.

Waardevolle PLM informatie en kennisoverdracht voor een ieder die betrokken is bij PLM, oriënterend is naar PLM of behoefte heeft aan ervaringen met PLM uit de praktijk.

Aanvraag voor toegang tot replay webinar video

Contact informatie

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE
Kijk dit event terug! Vraag de replay aan via het aanvraagformulier of neem contact met ons op