Allied Motion Nederland is live met PRO.FILE

04/04/2023
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

Allied Motion Nederland is live met PRO.FILE productdatamanagement.

De PLM Xpert livegang taart is door Team Allied Motion aangesneden!

De livegang is vanmorgen gevierd in Dordrecht.
Allied Motion Nederland heeft er voor gekozen om het bestaande PDM te vervangen en PRO.FILE PDM/DMS in te zetten op engineering en profiteert nu al van de voorsprong dankzij de integratie met MS Office, Inventor en MBS Dynamics AX ERP.

Allied Motion, gevestigd in Dordrecht, had een helder beeld over wat een PDM/PLM moet bieden. Binnen de corporate organisatie heeft Dordrecht zijn eigen koers gevaren ten aanzien van de keuze van het datamanagementsysteem. In tegenstelling tot de systemen van Vault en Bluestar biedt PRO.FILE wel de functionaliteit die past in de digitalisatie-strategie van Allied Motion Dordrecht.

Allied Motion Technologies Inc. is een wereldwijd opererend bedrijf dat precisie- en speciale bewegingsbesturingscomponenten en -systemen ontwerpt, fabriceert en verkoopt die worden gebruikt in een breed scala van industrieën. In de Nederlandse vestiging richt men zich voornamelijk op ontwikkeling en productie van motortypes voor voertuig-, medische-, lucht- en ruimtevaartmarkt, elektronica en industriële markten. Waarbij de Nederlandse vestiging is gespecialiseerd in borstelloze BLDC buitenloper motoren. In de Nederlandse vestiging zijn circa 100 medewerkers werkzaam.

PLM Business Consultant, Edwin Branbergen heeft samen met het team van Allied Motion de ‘PLM Xpert livegang-taart’ aangesneden.
Het team van PLM Xpert wenst Allied Motion mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE